[2s.mk-friends] автоматско затворање на коментари на друпал

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Feb 2 13:40:55 UTC 2010


знае некој дали може друпалот да се намести да ги затвара коментарите на node-
овите после некое време?

бтњ, знам дека со некој плагин ова е можно во вордпрес.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list