[2s.mk-friends] автоматско затворање на коментари на друпал

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue Feb 2 14:01:46 UTC 2010


Во WordPress ова е можно out-of-the-box, а рокот е флексибилен, па
администраторот може да одреди после колку денови ќе бидат автоматски
затворени коментарите.

За Drupal, не знам. :)

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list