[2s.mk-friends] автоматско затворање на коментари на друпал

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Feb 2 15:47:16 UTC 2010


2010/2/2 Новица Наков <novica at bagra.org>:

> знае некој дали може друпалот да се намести да ги затвара коментарите на node-
> овите после некое време?

најблиску што најдов: http://www.whatwoulddrupaldo.org/node/82
Теоријата е: http://drupal.org/node/575034

Пиши ако треба помош ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list