[2s.mk-friends] Национална политика за слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 7 19:25:26 UTC 2010


Некако во позадина на РМС предавањето на 3 јуни исто така се одржа првата 
работна средба за Национална политика за слободен софтвер. 

Тоа е проект кој 2с.мк го работи со Метаморфозис и поддршка од МИО за повеќе 
инфо видете на http://npss.slobodensoftver.org.mk/

Ако некој сака да се приклучи ова е вистинскиот момент. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list