[2s.mk-friends] ubuntu.linux.net.mk блог/форум

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Jun 12 20:36:00 UTC 2010


> Исклучени се и двата бидејќи дечките што ги оддржуваа се откажаа.
> 
> Ако има некој сериозно заинтересиран, бујрум.

http://ubuntu.linux.net.mk/forum/ дава грешка


и што со досегашната содржина (која некој се мачел да ја креира)-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

  Begin...the rest is easy.


More information about the Ossm-members mailing list