[2s.mk-friends] ubuntu.linux.net.mk блог/форум

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jun 11 14:09:23 UTC 2010


Исклучени се и двата бидејќи дечките што ги оддржуваа се откажаа.

Ако има некој сериозно заинтересиран, бујрум.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list