[2s.mk-friends] Хаклаб/Проекти

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sat Jun 12 13:59:22 UTC 2010


Да го правиме, ама кога ќе се вратам во Скопје мојт ?
Во понеделник ако има можности таман, ако не некој друг ден ќе се собереме.
Исто така, може да се направи некој django meetup неколку пати пред да
седнеме ова да го правиме, за да можат сите да учествуваат.

поздрав

On Thu, Jun 10, 2010 at 8:16 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> На Thursday 10 June 2010 09:59:15 Vladan Popovic напиша:
>
> > Веб синдикат +1
>
> епа, да го правиме?
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа<http://wiki.lugola.net/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0_TO-DO_%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0>
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members<http://wiki.lugola.net/%D0%91%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_ossm-members>
>
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија<http://wiki.lugola.net/%D0%92%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1%82_%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80_%D0%B2%D0%BE_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0>
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100612/a963f697/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list