[2s.mk-friends] ubuntu.linux.net.mk блог/форум

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jun 12 22:56:38 UTC 2010


On Sat, 2010-06-12 at 22:36 +0200, Дамјан Георгиевски wrote:
> > Исклучени се и двата бидејќи дечките што ги оддржуваа се откажаа.
> > 
> > Ако има некој сериозно заинтересиран, бујрум.
> 
> http://ubuntu.linux.net.mk/forum/ дава грешка


сеа е средено.> и што со досегашната содржина (која некој се мачел да ја креира)


Може read-only да се остаи али некој треба да го апгрејдува phpbb-то да не стои ко security risk.

-Арангел
More information about the Ossm-members mailing list