[2s.mk-friends] маичките Убунту

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 16 10:29:34 UTC 2010дали некој води евиденција уште колку маички се останати и колку пари се 
собрани од маичките Убунту што се во хаклаб?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list