[2s.mk-friends] Повик за заштита на приватноста на граѓаните во Република Македонија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 21 08:22:18 UTC 2010


2010/6/21 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Сталман прашува дали може да помогне нешто во врска со ова?

Прво што ми паѓа на памет е  отворено писмо до владата на РМ со искуства од
други земји каде што истово е направено + негови согледувања зошто е штетно ова

Ајде давајте предлози, па да склопи Игор една порака како Сталман да ни помогне.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list