[2s.mk-friends] Повик за заштита на приватноста на граѓаните во Република Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 21 13:35:50 UTC 2010


 
> Единствено нешто што сега може да помогне е да се молиме на Уставен
> суд да го разгледа законот, а според она што го читам на BB изгледа

не треба да се моли, туку треба да се поднесе иницијатива за  оценување на 
уставноста и законитоста на споменатиот закон.

исто опција е да се гњави пратеникот од соодветната изборна единица: 
http://www.sec.mk/arhiva/2008_predvremeniparlamentarni/index.htm
http://sobranie.mk/?ItemID=389F3043E8580843B6CD7A4BCF90DD9F
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list