[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jun 21 14:44:45 UTC 2010


> Вечер ќе ги го донесам во хаклаб, да ги земе Илин и Дамјан да ги
> UL-ваат ако јас не успеам.

Ај пробајте?
http://www.archive.org/details/RichardStallman-Skopje-2010


Директно видеото:
http://ia360705.us.archive.org/10/items/RichardStallman-Skopje-2010/rms_skopje_20100603_1.ogv

Аудиото:
http://ia360705.us.archive.org/10/items/RichardStallman-Skopje-2010/rms_skopje_20100603_1.ogg


-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list