[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 21 17:49:38 UTC 2010


2010/6/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2010/6/21 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Директно видеото:
>> http://ia360705.us.archive.org/10/items/RichardStallman-Skopje-2010/rms_skopje_20100603_1.ogv
>
> Супер, работи кај мене, баш ми се свиѓа финтата на почетокот со интрото.

Коа погледнав поубаво, аудиото е out of sync.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list