[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Damjan Dimitrioski damjandimitrioski at gmail.com
Wed Jun 23 06:34:27 UTC 2010


On Mon, 2010-06-21 at 16:44 +0200, Georgi Stanojevski wrote:
> > Вечер ќе ги го донесам во хаклаб, да ги земе Илин и Дамјан да ги
> > UL-ваат ако јас не успеам.
> 
> Ај пробајте?
> http://www.archive.org/details/RichardStallman-Skopje-2010
> 
> 
> Директно видеото:
> http://ia360705.us.archive.org/10/items/RichardStallman-Skopje-2010/rms_skopje_20100603_1.ogv
> 
> Аудиото:
> http://ia360705.us.archive.org/10/items/RichardStallman-Skopje-2010/rms_skopje_20100603_1.ogg
> 
> 


Кога ќе заврши со секој збор во видеото звукот го под брчува и удира на
ушните тапанчиња, неможи да се филтрира малце звукот ?

А доколку хардверот нечини (аудио опремата - звучниците) ова бучење се
слуша многу повеќе и доаѓа до тотално неразбирање на зборувањето.
More information about the Ossm-members mailing list