[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 22 15:11:45 UTC 2010


2010/6/22 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> утре да ми ги донесеш сите сирови
> материјали за видеото и јас да го обработам?

Не би можел, sry. Види со некој друг.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list