[2s.mk-friends] NSND Сплит 20-22 август

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 30 19:57:48 UTC 2010


 
> Јас лично скоро сигурно ќе одам (99.9%) но некоја посебна организација за
> одење, сега-за-сега, нема!

ако изменаџирам јас би долетал директно во сплит.

се знае кога е тој пред-настанот?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list