[2s.mk-friends] Школски лаптопи беше: Drupal auto-promote

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 2 12:15:24 UTC 2010


> има и eeepc и classmate? јас само за eeepc сум слушнал.

настаниците имаат eeepc, децата имаат classmate.

пс. колку што видов јас eeepc-њата немаат вифи картичка (или на 7.04 нема 
драјвер за таа).-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list