[2s.mk-friends] Школски лаптопи беше: Drupal auto-promote

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Wed Mar 3 10:30:28 UTC 2010


Мајка ми и сестра ми добија исто таков eeepc со убунту 7.04, wifi-то не
работи. Фала за идејата да преинсталирам 9.10 :-)

Поздрав,
Јорданка

2010/3/3 Damjan Dimitrioski <damjandimitrioski at gmail.com>

> On Tue, 2010-03-02 at 13:15 +0100, Новица Наков wrote:
> > > има и eeepc и classmate? јас само за eeepc сум слушнал.
> >
> > настаниците имаат eeepc, децата имаат classmate.
> >
> > пс. колку што видов јас eeepc-њата немаат вифи картичка (или на 7.04 нема
> > драјвер за таа).
> >
> >
> >
>
> Некни еден човек ми се жалаше неможел да конектира wifi, па му реков да
> притисни на: FN + F2 (или F3) таму за wifi, и после почнало да му трепка
> диодата за wifi, во мрежа се појавило бежична.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100303/0c9578ab/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list