[2s.mk-friends] Школски лаптопи беше: Drupal auto-promote

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Mar 3 10:58:27 UTC 2010


2010/3/3 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>

> Мајка ми и сестра ми добија исто таков eeepc со убунту 7.04, wifi-то не
> работи. Фала за идејата да преинсталирам 9.10 :-)
>
>
Wifi-то работи, можеби сигналот не се фаќа добро и не работи добро со сите
рутери но генерално работи . Треба да се види прво во BIOS дали е
enable-увано WLAN-от.

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100303/cd0e46c6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list