[2s.mk-friends] убунту маичка

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 4 10:37:22 UTC 2010> има повеќе? големи, мали, разни бои? на големо цената која е?

само 10 се. толку останаа.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list