[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Thu Mar 4 22:58:54 UTC 2010


Мене би ме интересирало : 

- Креирање на апликации за Симбиан
- Вовед во Python или пак Ruby, ги слушам овие јазици нонстоп, сакам да
дознаам што е фрката со нив :)

Би предложил да се направи една презентација или пак на вториот ден при
Прва помош убунту/инсталл фест, да се објасни како се инсталираат .deb
пакети и менаџирање со програмите во Убунту, а и може и на неколку
дистрибуции.

Би можел/сакал да презентирам за компајлирање на Линукс кернел или
воопшто за компајлирање/конфигурирање


More information about the Ossm-members mailing list