[2s.mk-friends] Python Users Group во хаклаб КИКА

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 5 16:21:34 UTC 2010


2010/3/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2010/3/5 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>> Зависи какви муабети ќе се прават, ако е само дискусии за пајтон можеби е згодно
>> да се направи нова листа.
>
> Еј аман од нови листови и сајтови веќе, нема поента стварно, коа не се
> јутлизирани ни тие шо ги иаме.

Затоа пишав зависи за какви работи ќе ги користиме, инаку и јас сум
против нова листа


More information about the Ossm-members mailing list