[2s.mk-friends] Python Users Group во хаклаб КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 5 16:16:51 UTC 2010


2010/3/5 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Зависи какви муабети ќе се прават, ако е само дискусии за пајтон можеби е згодно
> да се направи нова листа.

Еј аман од нови листови и сајтови веќе, нема поента стварно, коа не се
јутлизирани ни тие шо ги иаме.

Инаку ете пишав и на другата листа, предлог за име Pythonia или Python
вечери, не мора валјда user group посебен да формираме со посебен сајт
за да учиме Python?
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list