[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Mar 5 17:59:19 UTC 2010


извини, ама беше на брзинка и беше некако без некоја
врска со нешто конкретно. моја грешка, се извинувам.

2010/3/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2010/3/5 DZvonko Nikolov <dzvonko at gmail.com>:
>> ќе има нешто на веб за тие што не можат да присуствуваат
>> на случката?
>
> Здраво Ѕвонко,
>
> Веројатно може да се направи нешто со qik, нема да биде многу
> квалитетно али боље него ништо, инаку се надевам дека во школот има
> wifi.
>
> PS Мн е по прегледно кога постираш после она на кое што реплицираш
> (ѕирни го ова коа ќе можеш http://ck.wikia.com/wiki/TopPosting)
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo at linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
__________________________________________________
Programming today is a race between software engineers
striving to build bigger and better idiot-proof programs, and
the Universe trying to produce bigger and better idiots.
So far, the Universe is winning.

Rick Cook, The Wizardry Compiled
__________________________________________________


More information about the Ossm-members mailing list