[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Fri Mar 5 17:31:49 UTC 2010


> Веројатно може да се направи нешто со qik, нема да биде многу
> квалитетно али боље него ништо, инаку се надевам дека во школот има
> wifi.

Има wifi мрежа со нет :)


More information about the Ossm-members mailing list