[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Sat Mar 6 15:54:35 UTC 2010


Ме интересира, како ќе е биде името на настанот ? Дали би можел некој да
направи дизајн за флаер/постер да можам да ги испечатам и да ги разлепам
низ Штип.

Дали мислете дека ќе е добра идеја да го рекламирам настанот на некој
медиум (ТВ/Радио) ?


More information about the Ossm-members mailing list