[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 6 17:49:34 UTC 2010


2010/3/6 Александар Лазаров <aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk>:
> Ме интересира, како ќе е биде името на настанот ? Дали би можел некој да
> направи дизајн за флаер/постер да можам да ги испечатам и да ги разлепам
> низ Штип.

Сподели знаење - Штип валјда. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list