[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Mon Mar 8 19:12:16 UTC 2010


Ме интересира отприлика во кое време ќе почне активноста првиот ден,
директорот ме прашува да може да раскаже за настанот ?

BUMP за флаерот/постерот.


More information about the Ossm-members mailing list