[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 11 17:01:12 UTC 2010


>>>> Ајде да го свртиме тркалото па да видиме дали и каде ќе заглави. :)
>>>> 
>>>> По повеќенеделни дискусии предлогот да се опробаме на организирање настан
>>>> од типот на нснд (www.nsnd.org), т.е. мобилно споделизнаење за
>>>> македонската сцена почнува да се реализира.

> Друго, се распрашував за хотели/мотели. Единствено што можев да најдам
> што не е со цена од над 25Е е хотелот Ваго при влезот од Штип каде што
> ми понудија цена од 900 денари за преноќевање со доручек.


Веќе е крајно време да го испланираме и патот, така да ајде да видиме кој 
сигурно доаѓа и кој има возило за да се организираме.

Пишете се http://wiki.lugola.net/NSND/2010/Штип


-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! 


More information about the Ossm-members mailing list