[2s.mk-friends] иднината на хаклаб КИКА

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 12 13:37:14 UTC 2010


Ова е вкупен прилив/одлив на парите за хаклабот од октомври наваму

> месец		10/2009 11/2009 12/2009 01/2010 02/2010 03/2010
> собрано	 19323  17660  15310  7336  6136  4936
> платено	 -12300 -12300 -12300 -12300 -12300 -12300

како што може да се види приливот на средства се намалува цело време, и ако се 
сумира сме на состојба: -3100 денари.

Тие пари се покриени од оние кои унапред имаат платено за цела година (така да 
тоа го должиме).

Така да ако некој планирал да учествува во спонзорството на КИКА, нека делува 
сега. Утре сме во хаклаб од 12 до 18.И уште нешто,
вчера дознав дека во гео-институт била пратена инспекција и дека ако
просторот се третира како јавен мора да исполнува одредени услови
(link до законот anyone?).

Од таа причина вратите моментално се држат цело време заклучени...
which sucks big time. -- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

In theory, there is no difference between theory and practice.
     But, in practice, there is.


More information about the Ossm-members mailing list