[2s.mk-friends] донација за хаклабот - 3х шољи за кафе

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Mar 17 08:56:26 UTC 2010


http://kajmakot.softver.org.mk/media/sholja/index.html

Имам три вакви шољи и ги донирам на Hacklab.sk (На светот постоеа само 10
вакви!).

Сите пари ќе одат за hacklab.sk на кој му снемува пари за кирија.

500 денари една шоља.

Ако има повеќе од тројца заинтересирани, во понеделник 22 март од 19h во
Хаклабот на Убунту прва помош ќе има јавна лицитација.

Може да се пријавите на http://0.mk/hacklab_donacija , или на мејл.

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100317/ecfa3450/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list