[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Mar 15 15:16:58 UTC 2010


> Друго... ме интересира дали може да ми се кажи конечна бројка или пак
> отприлика за тоа колку презентери ќе дојдат и доколку одговара цената
> што ја наведов (900 денари + доручек) да закажам во хотелот.

па ваљда тие што се пријавиле на wiki, тоа е тоа
http://wiki.lugola.net/NSND/2010/Штип

> Трето... денеска гледав просторијата т.е. училницата каде што треба да
> се одржи настанот и гледам дека сум бил грешка, максимално без клупите
> ќе може да собере околу 30-40 луѓе.

мене ми се чини ко доволно.. ако дојдат повеќе луѓе ќе се префрлиме или ќе 
смислиме нешто.

> Може некој вечерва или после околу 5 да биде на ИРЦ па да се договориме
> за деталита ? :)

може, од 7 сме во хаклаб

-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

   o__
   ,>/'_
   (_)\(_)


More information about the Ossm-members mailing list