[2s.mk-friends] донација за хаклабот - 3х шољи за кафе

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Wed Mar 17 17:55:47 UTC 2010


Имам идеја, доколку е можно да се донесат овие ствари во Штип или пак
дел од нив, можеби Штипјани ќе бидат хумани и ќе помогнат :)


On Wed, 2010-03-17 at 10:13 +0100, Georgi Stanojevski wrote:
> 2010/3/17 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>     http://kajmakot.softver.org.mk/media/sholja/index.html
>     
>     Имам три вакви шољи и ги донирам на Hacklab.sk (На светот
>     постоеа само 10 вакви!).
>     
> 
> Ех тапа сум. Јас само шољите ги давам, додадената вредност и
> вистинската донација ја прават тие што ќе ги купат! Тие ќе бидат
> запаметени во аналите на Хаклабот како донатори.
> 
> 
> 
>     Сите пари ќе одат за hacklab.sk на кој му снемува пари за
>     кирија.
>     
>     500 денари една шоља.
>     
>     Ако има повеќе од тројца заинтересирани, во понеделник 22 март
>     од 19h во Хаклабот на Убунту прва помош ќе има јавна
>     лицитација.
>     
>     Може да се пријавите на http://0.mk/hacklab_donacija , или на
>     мејл.
>     
> 
> -- 
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list