[2s.mk-friends] донација за хаклабот - 3х шољи за кафе

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Mar 17 09:13:46 UTC 2010


2010/3/17 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> http://kajmakot.softver.org.mk/media/sholja/index.html
>
> Имам три вакви шољи и ги донирам на Hacklab.sk (На светот постоеа само 10
> вакви!).
>
>
Ех тапа сум. Јас само шољите ги давам, додадената вредност и вистинската
донација ја прават тие што ќе ги купат! Тие ќе бидат запаметени во аналите
на Хаклабот како донатори.


Сите пари ќе одат за hacklab.sk на кој му снемува пари за кирија.
>
> 500 денари една шоља.
>
> Ако има повеќе од тројца заинтересирани, во понеделник 22 март од 19h во
> Хаклабот на Убунту прва помош ќе има јавна лицитација.
>
> Може да се пријавите на http://0.mk/hacklab_donacija , или на мејл.
>
>
-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100317/c2b22d3a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list