[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 18 02:49:28 UTC 2010


2010/3/17 Александар Лазаров <aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk>:
> БУМП во врска со смештајот !
>
> На кој што му одговара ?? 900 денари или 600 денари ?

Што се однесува со мене ок е и првиот за 900.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list