[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 18 02:50:15 UTC 2010


2010/3/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2010/3/17 Александар Лазаров <aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk>:
>> БУМП во врска со смештајот !
>>
>> На кој што му одговара ?? 900 денари или 600 денари ?
>
> Што се однесува со мене ок е и првиот за 900.

А пошто го прифатија и останатите не гледам проблем да идеме со тоа.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list