[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Thu Mar 18 09:38:34 UTC 2010


> 2010/3/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> 2010/3/17 Александар Лазаров
>> <aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk>:
>>> БУМП во врска со смештајот !
>>>
>>> На кој што му одговара ?? 900 денари или 600
>>> денари ?
>>
>> Што се однесува со мене ок е и првиот за
>> 900.
>
> А пошто го прифатија и останатите не
> гледам проблем да идеме со тоа.
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


Ок, значи
идеме со 900
денари +
доручек.
Вечер ќе
пишам како
што.
Резервирам
места за 8
луѓе, барем
толку сум
информиран
дека од вики
ќе
преспваат
тука.
More information about the Ossm-members mailing list