[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu Mar 18 22:10:26 UTC 2010


2010/3/18 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Јас официјално да кажам дека не доаѓам во Штип поради приватна спреченост.
>>
>> алтависта... have fun.
>
> уствари никој од Лугола не доаѓа а?
>
> Битола фејл
>

Ако пробаш да се потсетиш уште кога го правевме муабетот во јануари
сите од Лугола беа јасни дека 20.03 е најлоша варијанта заради обврски
:) И тогаш постоеше варијанта сѐ само не 20-21 и наеднаш излезе друго
:)

Добар провод и штета што штипјанки ќе немаат прилика да ги запознаат
битолчани :)))


-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski


More information about the Ossm-members mailing list