[2s.mk-friends] Хаклаб/Проекти

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat May 8 13:39:59 UTC 2010


Направив една wiki страна со можно проекти кои би ги правеле во Хаклаб... 
http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Проекти

Слободно додадете било какви луди идеи кои ги имате 
:)


пс.
можда треба да се додадат и они проекти кои се завршени.


-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

  Begin...the rest is easy.


More information about the Ossm-members mailing list