[2s.mk-friends] НСНД Белград

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon May 10 20:33:52 UTC 2010


Од 28 до 30 мај, повторно НСНД (Ništa se neće dogoditi) во Белград.

НСНД е најбољата хакерска анти-конференција во регионот. Програма сеуште нема, 
традиционално програмата се прави на лицу места. Но затоа има голем број 
искусни хакери, програмери, сис-админи, ентузијасти и заљубеници во гик 
културата. Уствари... сите хакери од хрватска, србија и македонија ќе бидат 
таму :)


Плус се иде на скара :)


Ќе се спие во хостел - нејверојатно околу 10€ по ноќ.
За превоз треба да се договориме овде.


Кој сака да доаѓа и има кола со која може да оди до Белград, пишете одма, нема 
многу време за договарање.http://wiki.lugola.net/NSND

-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

"The moment you commit and quit holding back, all sorts of unforseen
incidents, meetings and material assistance will rise up to help you.
The simple act of commitment is a powerful magnet for help." -- Napoleon


More information about the Ossm-members mailing list