[2s.mk-friends] НСНД Белград

Божидар Проевски bobibobi at freemail.com.mk
Tue May 11 07:31:45 UTC 2010


On понеделник 10. мај 2010 22:33:52 Дамјан Георгиевски wrote:
> Од 28 до 30 мај, повторно НСНД (Ništa se neće dogoditi) во Белград.
> 
> Ќе се спие во хостел - нејверојатно околу 10€ по ноќ.
> За превоз треба да се договориме овде.
> 
> Кој сака да доаѓа и има кола со која може да оди до Белград, пишете одма,
> нема многу време за договарање.

Јас сум со кола и можам да дојдам, има место за уште четворица :)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list