[2s.mk-friends] НСНД Белград

Божидар Проевски bobibobi at freemail.com.mk
Tue May 18 06:34:29 UTC 2010


On понеделник 17. мај 2010 22:39:38 Дамјан Георгиевски wrote:
> > Malku kasnam...
> > 
> > I jas sum za odenjevo vo Belgrad.
> > 
> > Inaku sto se odnesuva za prevozot do tamu, moze na kraj da ispadne i
> > pospontano... primer odenje so avtobus i slicno.
> 
> Спонтано е и со кола/комбе дури и постпонтано :)
> 
> Проблемот со автобус (или не дај боже воз) е дека се губи премногу време на
> патување. Со автобус би стигнал во сабота сабајле и ќе бидеш скапан, а и за
> назад треба пред 4 да се одлогираш.

Ако се пријават уште луѓе, може да изнајмиме две комбиња... (наместо јас со 
кола да доаѓам)

> Draft планот е да се тргне петок 28ми поручек, а за назад би се тргнало
> негде во недела на 30ти покасно (7-8 зависи како тече денот).
> 
> http://wiki.lugola.net/NSND/2010/Белград

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list