[2s.mk-friends] НСНД Белград

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue May 18 13:19:40 UTC 2010


> > Спонтано е и со кола/комбе дури и постпонтано :)
> > 
> > Проблемот со автобус (или не дај боже воз) е дека се губи премногу време
> > на патување. Со автобус би стигнал во сабота сабајле и ќе бидеш скапан,
> > а и за назад треба пред 4 да се одлогираш.
> 
> Ако се пријават уште луѓе, може да изнајмиме две комбиња... (наместо јас со
> кола да доаѓам)

не знам дали имаат 2 комбиња.. а и до сега нема толку луѓе

btw друга опција за кола е Уфо, иако он нешто не е сигурен во колата :)

 

-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

"We think it's a great consumer win, and it's a great industry win, 
to be able to ensure that with good copy protection, 
you can have so much functionality for the user", 
Jordi Rivas, Microsoft Director of Technology


More information about the Ossm-members mailing list