[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Божидар Проевски bobibobi at freemail.com.mk
Wed May 19 12:29:09 UTC 2010


On среда 19. мај 2010 13:01:04 Aleksandar D. Balalovski wrote:
> 2010/5/19 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> >> > дизајн Гоце: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms3.png
> 
> И мене ми се бендисва ова за флаер, ај сега да дефинираме _постер_ .
> Истиот +1.

Хм, дури сега го прочитав подетално текстот на флаерот :)
Мене лично не ми претставува проблем, напротив... Ама на некои луѓе _може_ ќе 
им претставува, а настанов треба да биде поинклузивен...
Предлог: %s/влада/софтвер/g ?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list