[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed May 19 13:46:23 UTC 2010


> Здраво,
>
> Тапа е цитатот, да. Еве варијатни од мојот дизајн со посоодветен цитат.
>
> "Things like freedom and the expansion of knowledge are beyond
> success, beyond the personal."
>
> Ова слободно го преведов: „Слободата и експанзијата на знаењето се над
> успехот, над личното.“ (намерно го изоставив „Работи како...“)


Мала преправка тука само:

Слободата и проширувањето на знаењето....

+1 за ова, добро е.


П.С. Говорете Македонски :)


More information about the Ossm-members mailing list