[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed May 19 15:50:54 UTC 2010


> Тапа е цитатот, да. Еве варијатни од мојот дизајн со посоодветен цитат.

Треба да пишува негде дека е 
*предавање на темата Авторските права против заедниците*

КИКА нема никаква врска со ова, 
„овозможено од слободен софтвер македонија“ е ок


и уште URL од настанот ќе треба да има,
најверојатно ќе биде http://slobodensoftver.org.mk/rms-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

Education is one of the "prices" of freedom that some are unwilling to pay. 


More information about the Ossm-members mailing list