[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed May 19 16:39:24 UTC 2010


Дизајнот со последните модификации:

http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms-a3-2-mh.png

■ „поддржано од КИКА“ острането
■ додаден веб-сајт
■ додадено Предавање на тема: „Авторските права против заедниците“
■ „експанзијата“ заменето со „проширувањето“
■ поместувања на елементите за подобар краен изглед

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list