[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Milosh Stolic misoss at gmail.com
Wed May 19 17:23:50 UTC 2010


On 05/19/2010 07:17 PM, Дамјан Георгиевски wrote:
> On Wednesday 19 May 2010 18:51:50 Дамјан Георгиевски wrote:
>>> Дизајнот со последните модификации:
>>>
>>> http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms-a3-2-mh.png
>>>
>>>
>>> ■ додадено Предавање на тема: „Авторските права против заедниците“
>>
>> стај го тоа поголемо и додај време 18:00
>>
>> btw, ова постер е? не сфаќам баш како ќе се принта?
>
> btw²
> влез слободен, почеток 18:00
>
>

Супер е. BTW, има отворени наводници, а не се затворени, или тоа е идеата?

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list