[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu May 20 11:29:30 UTC 2010


И сега кој е официјалниот постер? Ајде време е да се промовира настанот.

http://www.facebook.com/event.php?eid=128610230485649-- 
Viktor Stojanovski [zuberot at gmail.com]
Mobile: +389 77 717 111


More information about the Ossm-members mailing list