[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 20 11:44:40 UTC 2010


2010/5/20 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
> И сега кој е официјалниот постер? Ајде време е да се промовира настанот.
>
> http://www.facebook.com/event.php?eid=128610230485649

Стај го последниот тој од Гоце, ако има потреба ќе го смениш, и онака
ситници се у прашање.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list